Zwangerschapsfotoshoot

Vooraf :


We raden aan om tijdig uw fotoshoot te reserveren.

Dit om zeker te zijn voor plaats in ons agenda. We bespreken dan ook welke stijl van foto’s je wenst en wie er mee op de foto mag. De reservatie is pas definitief na de betaling van een voorschot.

Een zwangerschap fotoshoot kan 1 tot 2 uur duren, zodat ik uitgebreid de tijd heb om jullie te fotograferen.

Hierbij zijn verschillende kledingwissels mogelijk, waardoor je veel variatie krijgt in de foto’s. Foto’s worden gemaakt van de bolle buik, full-body, met partner en zonder partner. Als er al broertjes of zusjes zijn, kunnen die ook zeker mee op de foto. Hou er rekening mee dat de fotosessie kan uitlopen.

Ik hou van pure zwangerschapsfoto’s waarbij de bolle buik centraal staat. Hierbij maak ik gebruik van verschillende doeken om over de buik te draperen. Dit geeft een prachtig speels effect op de foto’s. Ook heb ik leuke accessoires ter beschikking, zoals exclusieve zwangerschapsjurken, linten en diverse achtergronden.

Ook naaktfotografie is één van mijn favorieten, en zeker een aanrader, omdat we dan mooi je bolle buik in beeld kunnen brengen.


Na de fotoshoot :


Tijdens de fotoshoot neem ik veel foto’s. De beste foto’s zullen door mij geselecteerd worden en bewerkt worden. De selectie zal getoond worden tijdens een vieuwingsessie in de studio op een groot scherm en overlopen nog de mogelijkheden aangaande fotoproducten. Bij de viewing kunnen bijbestellingen geplaatst worden.

Aarzel niet om een plaats te reserveren kies voor een professionele BEROEPS fotograaf. Om zeker te zijn van een adembenement resultaat waar je levenslang kan naar terug kijken. Het is dan ook één van de mooiste herinneringen om vast te leggen. Klik hier voor meer informatie

Zwangerschapsfotoshoot