Over mij

Wie ben ik ?

Fotografie lag mij al van jongs af aan in het bloed. Reeds op zeer jonge leeftijd kreeg ik een camera om te oefenen. Omdat ik er zo gepassioneerd in was besloot ik om dan ook voor fotografie te gaan studeren.

Ik studeerde af aan het Narafi in Brussel waarna ik verdere praktijkervaring heb opgedaan in het buitenland, waaronder in Miami. Als mama van 3 kinderen specialiseerde ik mij in zwangerschap en newborn fotografie.  Regelmatig volg ik nog workshops in het buitenland om steeds op de hoogte te zijn van de nieuwste trends in newbornfotografie en babyfotografie.

De passie voor een baby fotosessie kreeg ik reeds op zeer jonge leeftijd. Met de geboorte van onze jongste spruit Mereltje ben ik mij verder gaan specialiseren in artistieke naakt zwangerschapsreportages en newbornfotografie.

In mijn weinig vrije tijd hou ik mij bezig om steeds nieuwe mutsjes, pakjes, haarlintjes en babyspulletjes te maken zodat elke babyshoot iets uniek heeft.

Bij zwangerschapsreportages maak ik dikwijls gebruik van speciaal licht, waardoor je heel mooie artistieke naaktfoto's kunt maken van je bolle buik, en die door iedereen gezien mogen worden. Deze lichttechniek gebruik ik ook bij sensuele fotografie en naaktreportages.

In januari 2016 heb ik me gevestigd in het idyllisch romantisch dorpje in 's-Gravenwezel bij Schilde. Hier beschik ik over een ruime moderne daglichtstudio met een eigen babystudio, om zo de mooiste foto's van jullie baby te kunnen maken.

Ook mijn kinderen hebben passie voor fotografie. ik heb een zoon van 21 jaar, een dochter van 19 jaar en onze jongste Mereltje is er reeds 9 jaar.

Ik ben dan ook al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in Zwangerschap, newborn, baby, familie en artistieke naakt zwangerschapsreportages.

Contacteer me vrijblijvend via onderstaand contactformulier voor meer informatie !

klik hier voor prijs aanvraag

Tot in de Photostudio ! 

CATHERINA MARTENS

Catherina Martens Fotograaf