Newborn fotoshoot

Vooraf :


Een afspraak voor een newbornshoot moet voor de bevalling vastgelegd worden aan de hand van de vermoedelijke bevallingsdatum. We reserveren een plaats in ons agenda een week na de uitgerekende datum.

Als de baby geboren is laat je ons iets weten. Die datum kan na de geboorte nog veranderd worden indien nodig. De reservatie is pas definitief na de betaling van een voorschot.


De fotosessie :


De newborn fotosessie kan 2 tot 4 uur duren, deze kan altijd uitlopen.

We kunnen verschillende poses maken op de beanbag. Hierbij gebruik ik verschillende props, mutsjes, haarbandjes, wraps of iets van jullie persoonlijk.

Een knuffel bv.... Verder maak ik ook foto’s in een kistje, mandje, krat naar keuze en met speciale achtergronden. Wil je zelf iets meebrengen dan kan dat. Het is ook altijd leuk om het geboorte kaartje en de doopsuiker mee in de foto’s te verwerken.

Bij een uitgebreide fotosessie hebben we ook de tijd om een gezinsfoto te maken. Met de mama, de papa en ook eventueel met de grote broer of zus.

Ik neem alle tijd voor uw baby en voor het maken van de foto’s. Alle newbornsessies vinden plaats in de studio. De studio is volledig ingericht. Ik maak gebruik van het aanwezige daglicht en ik heb alle props, haarlintjes, mutsjes, wraps, dekentjes, mandjes, achtergronden en zo bij de hand. De studio is dan ook goed verwarmd (26°). De prijs van een newbornsessie word bepaald door de hoge investeringen in materiaal (kledij, props, dekentjes, mandjes achtergronden... ) en de vele aantal uren werk aan een photoshoot achteraf.


Na de fotoshoot :


Tijdens de fotoshoot neem ik veel foto’s. De beste foto’s zullen door mij geselecteerd worden en bewerkt worden. De selectie zal getoond worden tijdens een vieuwingsessie in de studio op een groot scherm en overlopen nog de mogelijkheden aangaande fotoproducten. Bij de viewing kunnen bijbestellingen geplaatst worden.


Aarzel niet om een plaats te reserveren kies voor een professionele BEROEPS fotograaf. Om zeker te zijn van een adembenement resultaat waar je levenslang kan naar terug kijken. Het is dan ook om één van de mooiste herinneringen om vast te leggen. Klik hier voor meer informatie

Newborn fotoshoot