Info fotoshoots

Alvast proficiat met je zwangerschap.

Een mooie tijd met een nieuw wondertje dat op komst is.  Newborn en zwangerschapsfotografie is een vak apart, en vereist voldoende kennis, ervaring en opleiding, waarbij ook de veiligheid van het kindje centraal staat. Als erkend beroepsfotograaf gespecialiseerd in newbornfotografie, probeer ik dan ook uw zwangerschap, als de baby, zo puur mogelijk vast te leggen.Deze beelden zijn tijdloos waar jullie nog jaren met veel plezier zullen op terug kijken.

Voor een zwangerschap en/of newbornfotoshoot neem ik dan ook voldoende tijd om een professioneel resultaat te krijgen.

Zowel de ouders als jullie kindje moeten ontspannen zijn. Waardoor je niet zomaar op een half uurtje een shoot kunt doen.

Een zwangerschapsreportage wordt meestal gedaan tussen de 34 à 36 weken van uw zwangerschap, als uw bolle buik op zijn mooist is. Reserveer uw zwangerschapshoot tijdig, om zeker te zijn van plaats in het agenda. Vergeet vooral ook niet te genieten van uw zwangerschap en leuke dingen te doen.

Voor een newbornreportage is het aanbevolen moment binnen de 3 weken na de geboorte van je baby. Een afspraak voor een newbornshoot moet best voor de bevalling vastgelegd worden aan de hand van de vermoedelijke bevallingsdatum.

Die datum kan na de geboorte nog veranderd worden indien nodig.

Aarzel niet om een plaats te reserveren kies voor een professionele BEROEPS fotograaf. Om zeker te zijn van een adembenement resultaat waar je levenslang kan naar terug kijken. Het is dan ook één van de mooiste herinneringen om vast te leggen. Klik hier voor meer informatie